8 SKÄL TILL ATT VARA MEDLEM

1. DU SPARAR PENGAR

Som medlem i SBPR åker du i gräddfilen. Du får rejäl rabatt på drivmedel, åker taxi billigt och bor fint på hotell. Du får också bra pris på juridiska och ekonomiska tjänster. Men bäst av allt är nog ändå våra förmånliga fraktavtal. Vi vågar påstå att du inte behöver skicka många paket innan medlemsavgiften är betald – och sedan går du med vinst.

saving money
sucess

2. DU FÅR RUSKIGT BRA SJÄLVFÖRTROENDE

Visste du att produktmedia står för en tredjedel av den svenska reklamkakan?
Nej, vi tänkte väl det. Det vet inte dina kunder heller. Genom oss får du tillgång till säljande och korrekt information om produktmedias effekt och betydelse. Perfekt att plocka fram som argumentation när du behöver förklara för din kund varför dina produkter har större genomslag än en traditionell annons

3. DU ÄR ALDRIG ENSAM

Tänk dig att aldrig behöva tacka nej till ett jobb! Allt fler kunder vill ha helhetslösningar, och det är få av oss som kan allt. Som medlem i SBPR blir du en del av ett nätverk av skickliga kollegor som kan hjälpa dig att sy ihop hela paketet – med allt från produktmedia och olika sorters tryck till stripning och monterbyggen.

teamwork
learning

4. DU BLIR SMARTARE

SBPR Academy ger dig möjlighet att vidareutbilda dig själv och dina anställda inom områden som utvecklar dina affärer. Vi erbjuder utbildningar inom bland annat ekonomi, marknadsföring, försäljning och bokföring. Utbud och kurser är utformade för att möta behoven både hos det mindre, entreprenörsdrivna företaget och hos större organisationer.

5. DU KAN KÄNNA DIG TRYGG

Om du behöver personlig rådgivning kring juridik, ekonomi eller hållbarhetsfrågor så finns vi där, med vår egen kunskap och med specialistkontakter. Vi bevakar miljö- och CSR-relaterade frågor och håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna inom området. Du kan också gå egna utbildningar via SBPR Academy för att lära dig mer.

consultation
marketing

6. DU BLIR TAGEN PÅ ALLVAR

Som branschförening är det vår uppgift att marknadsföra våra medlemmar och få resten av reklamvärlden att inse hur viktig du faktiskt är. Vi bevakar och stärker produktmedias ställning i samhället och politiken – och det går inte en dag utan att vi påminner våra kollegor på reklam- och webbyråerna hur smart det är att använda produktmedia för att nå ut med sitt budskap.

7. DU FÅR SUPERHÖRSEL

Vi står för omvärldsbevakningen så att du kan ägna dig åt affärerna.
Vårt nyhetsbrev går ut regelbundet och håller dig uppdaterad i allt från ekonomi och politik till miljö och hållbarhet. Men framförallt: du får löpsedlarna från branschen. Det är helt enkelt du som hör det först!

newletter
marketing2

8. DU FÅR EN EGEN DJUNGELTRUMMA

Bagarns barn du vet … Att hinna marknadsföra sig själv är inte alltid det lättaste. Låt oss göra det åt dig! Vi tar fram informations- och säljmaterial som du kan använda i dialogen med dina kunder. Dags för kundträff ? Vi kommer gärna ut och berättar om smarta och effektiva sätt att använda produktmedia.

Vad kostar det då?

Inget här i världen är gratis. Men ett medlemskap i SBPR är så gott som gratis i förhållande till det du får. Från och med i år tillämpar vi differentierade medlemskap, vilket innebär att vi kommer överens om en medlemsavgift som är rimlig i förhållande till din omsättning.
Om du har frågor eller åsikter (vi tycker ju om bådadera)

contact